Στρατηγικός Συνεργάτης

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης είναι η μεγαλύτερη και μακροβιότερη γαλακτοβιομηχανία της Κύπρου. Παραμένει ηγέτης στον τομέα παραγωγής και διανομής τροφίμων, προσφέροντας διαχρονικά και πάντα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και τεχνογνωσίας, προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας, διατηρώντας την αυθεντικότητα των γεύσεων.

Αποτελεί μια από τις ισχυρές βιομηχανίες της χώρας, η οποία διακρίνεται και για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της, με το πρόγραμμα έμπρακτης προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ», να αγκαλιάζει ολόκληρη την Κύπρο, χαρίζοντας χιλιάδες παιδικά χαμόγελα. Η ποιότητα Χαραλαμπίδης Κρίστης είναι διεθνώς αναγνωρισμένη με την εταιρεία να δραστηριοποιείται εξαγωγικά σε περισσότερες από 32 χώρες, αποτελώντας την μεγαλύτερη εξαγωγική εταιρεία της Κύπρου.

To πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και κοινωνικής αλληλεγγύης ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ στηρίζει έμπρακτα το θηλασμό και το μοναδικό δέσιμο που επιτυγχάνεται μεταξύ της νέας μητέρας και του παιδιού της μέσω του θηλασμού.

Ο θηλασμός προσφέρει φροντίδα στο παιδί για μια ζωή, ενισχύοντας σημαντικά τη σωματική και συναισθηματική ανάπτυξη του. Οι αξίες της φροντίδας, της ασφάλειας, της εμπιστοσύνης, της υγείας και της σωστής ανάπτυξης των παιδιών, είναι αξίες που εκφράζουν και την ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ.

Για αυτό το σκοπό, το φρέσκο γάλα ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ στηρίζει τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Μητρικού Θηλασμού και την ανοιχτή γραμμή θηλασμού 8000 6262 (mama), μέσω της οποίας οι νέες μητέρες μπορούν να ζητήσουν συμβουλές από εξειδικευμένους συμβούλους θηλασμού.

΄SYMMETOCHI’, the corporate social responsibility programme of CHARALAMBIDES CHRISTIS, supports effectively breastfeeding and the unique bond between mother and child through breastfeeding.

Breastfeeding and its nurture value for a lifetime, strengthens essentially both physically and mentally children’s development. Core values, such as nurture, safety, trust, the right development of children and health are also supported by Charalambides Christis, the largest and longest running dairy production company in Cyprus.

For these reasons, Charalambides Christis fresh milk supports the Cyprus Breastfeeding Association and the breastfeeding helpline 8000 6262 (mama), through which new mothers can obtain advice from specialist consultants for breastfeeding.